Reparatie

Wij verzorgen uw computer reparatie, installaties van software, computer opschonen en het opnieuw inrichten van uw computer. Tevens doen we ook upgrades (vervangen van oude onderdelen voor nieuwere/snellere onderdelen) van uw computer. Natuurlijk in overleg en tegemoetkomend aan uw wensen.

Virussen, Spyware,  Malware en Adware:

In deze tijd zijn deze woorden inmiddels overbekend geworden en is het een reële bedreiging. Vooral nu het Internet zoveel invloed heeft op ons leven. Bij het surfen kunnen er soms onbedoeld programma's geïnstalleerd worden. Wij kunnen bijna altijd deze ongewenste programma's van uw computer verwijderen.

Computer installeren of herinstalleren:

Heeft u een nieuwe computer of wilt u uw oude computer opnieuw installeren?
We zorgen voor back-ups van de oude computer, de juiste inrichting van uw nieuwe computer en kunnen u advies geven over de te installeren software van uw laptop of computer.

Bij een herinstallatie maken we uw computer/laptop weer helemaal schoon. Het veiligstellen van uw belangrijke zaken, herinstalleren van het besturingssysteem, met drivers en updates, beveiligingssoftware installeren, eigen software terugzetten etc.

Backups:

Wij kunnen een back-up maken van uw persoonlijke gegevens en bestanden (foto's, documenten, mail, muziek etc.). Ook indien de computer of laptop niet meer opstart zijn we vaak nog in staat om een back-up te maken van de harde schijf. Uw back-up word geleverd op een door u aangeleverde media (usb stick of externe harde schijf).

 

Gelijk door naar:

Onze werkzaamheden      Nieuwe computers       Home